Landelijke keuken | Heerkens Keukens

Landelijke keuken handgemaakt

Heerkens Keukens produceert de keuken in de eigen fabriek. Door gebruik te maken van de beste materialen verkrijgt u een topkwaliteit keuken. U kunt bij ons rekenen op:

  • Een lange levensduur van uw keuken;
  • Het gebruik van hoogwaardige materialen;
  • Uitstekende service en nazorg.

Kenmerkend voor een landelijke keuken is het gebruik van hout. Door de vele mogelijkheden kunt u dit combineren met andere materialen, de juiste kleuren en de beste keukenapparatuur. Wij nemen graag de twijfels bij u weg, indien u elementen ziet waar u over twijfelt. Ziet u zich al lekker kokend in uw nieuwe woonkeuken? Samen genietend aan tafel in uw gloednieuwe keuken? Heerkens Keukens maakt keukendromen tot in de puntjes werkelijkheid!

Showroom

In onze ruime showroom vindt u diverse stijlen keukens in verschillende opstellingen. Heerkens Keukens ontwerpt, inspireert én monteert. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak in de showroom. Uiteraard kunnen wij ook bij u langskomen op locatie. Wij zullen dan de situatie opmeten. Wel zo handig voor de realisatie van uw droomkeuken!

Via keuken inspiratie en onze Facebookpagina kunt u alvast een beetje een indruk krijgen van onze diverse mogelijkheden. Hier staan namelijk diverse projecten waar wij zeer trots op zijn. Wie weet dat uw keuken hier ook bij komt te staan!