Keukens Den Bosch

Voor iedereen die écht iets moois wil

In regio Den Bosch komt u naar Heerkens Keukens voor uw keuken op maat. Wilt u een maatwerk keuken laten realiseren door een echte vakman? Een specialist met jarenlange ervaring in het vervaardigen van keukens? Wij maken ambachtelijke keukens in diverse woonstijlen. U kunt denken aan:

  • Landelijk;
  • Modern;
  • Klassiek.

Keukenontwerp conform wens

Als echte specialist luisteren wij naar al uw wensen. Wij passen het ontwerp aan op uw woonstijl en de gewenste kleuren. Afhankelijk van uw kookstijl kiest u vervolgens voor passende keukenapparaten. Het aanbod keukenapparatuur van Heerkens Keukens omslaat zowel A als opkomende merken. Onder keukenapparatuur verkrijgt u alvast een kleine impressie van alle (top)merken.

Heerkens Keukens is úw keukenspecialist

In de omgeving van Den Bosch kent Heerkens Keukens een ruime ervaring in het vervaardigen van keukens. Gevestigd in Loosbroek zijn wij zeer nauw betrokken bij de vervaardiging van uw nieuwe keuken. Met onze expertise en kennis bent u gewaarborgd van:

  • Een lange levensduur;
  • Hoogwaardige materialen;
  • Service en nazorg.

Tevens zorgen wij, in overleg, dat uw oude keuken gedemonteerd wordt. Geen omkijken of poespas: Heerkens Keukens neemt alles uit uw handen.

Prachtige showroomkeukens

Onder keukens vindt u diverse realisaties van Heerkens Keukens. Ideaal om alvast wat keuken inspiratie te verkrijgen. Voor een totale impressie van de mogelijkheden voor uw keuken heten wij u van harte welkom in onze showroom nabij Den Bosch. Hier hebben wij verschillende keukens in diverse woonstijlen gepresenteerd staan. Op Facebook vindt u een overzicht van keukens die al geïnstalleerd staan bij klanten.

Bezoek onze keukenwinkel nabij Den Bosch

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak in de showroom. U kunt een belletje plegen naar: 0413-229888 of mailen naar: info@heerkenskeukens.nl. Als specialist in keukens verwelkomen wij u graag in regio Den Bosch.

Bezoek onze showroom voor een impressie!

Molenhoeven 44, 5472 PZ Loosbroek

Advies nodig?

Plan hier direct uw afspraak!

AFSPRAAK INPLANNEN
Nostalgische keuken | Heerkens

Topmerken keukenapparatuur