Moderne keuken

De kleur van de materialen van de nieuwe keuken bepalen voor het grootste deel de sfeer van uw nieuwe keuken. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over welke kleuren goed passen bij een moderne keuken. Aanrechtbladen van graniet of composiet passen het best bij een moderne keuken. Kleuren als grijs, groen of beige zijn in combinatie met hout een hele mooi combinatie voor een moderne keuken. Dit zie je de laatste tijd ook steeds vaker terugkomen in nieuwe keukens.

Plan direct een adviesgesprek in.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw greeploze droomkeuken.

  • Uit eigen werkplaats
  • Volledig maatwerk
  • Geheel naar wens samen te stellen
Afspraak plannen

Hoe richt u de moderne keuken in?

Bij een moderne keuken staan er altijd een aantal dingen centraal. Rust, minimalisme en symmetrie zijn een aantal kenmerken waar een moderne keuken vaak aan voldoen. Vaak zie je scherpe hoeken in combinatie met strakke werkbladen en kastjes. Greeploze lades en kastjes zie je ook vaak terugkomen in moderne keukens.

Werkwijze modern keuken kopen bij Heerkens Keukens

Wij werken in passende stapjes om uw nieuwe moderne keuken te realiseren.

  • Een afspraak in onze showroom om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. U weet precies wat u kunt verwachten bij de gekozen keukenstijl.
  • Wij komen bij u op bezoek om de huidige situatie op te meten en een passend advies te verstrekken.
  • U verkrijgt een ontwerp en offerte op maat.
  • Productie van uw droomkeuken, demontage van de oude keuken en montage van uw nieuwe keuken.

Bekijk moderne keukens in onze showroom

Maak direct een afspraak in onze showroom om al uw wensen te laten inventariseren. Vervolgens komen wij bij u langs om de situatie op te meten. Na akkoord van het ontwerp en de offerte gaan wij aan de slag met het produceren van de keuken. Resultaat: na oplevering staat er een moderne keuken in uw huis die voldoet aan al uw wensen.

Onder keukens krijgt u alvast een kleine impressie van onze mogelijkheden. Via Facebook kunt u eveneens vervaardigde keukens op locatie vinden. Wij heten u van harte welkom bij Heerkens Keukens, uw keukenspecialist in Brabant!