Keukens Oss

Voor iedereen die écht iets moois wil

Uw nieuwe keuken in regio Oss laat u maken door Heerkens Keukens. Wij zijn dé specialist in het vervaardigen van uw keuken op maat. Gevestigd in Loosbroek luisteren wij aandachtig naar wat u als klant daadwerkelijk wilt. Zo maakt Heerkens Keukens het mogelijk om voor iedereen zijn droomkeuken te realiseren.

Keuken met kookeiland

Wilt u een keuken met kookeiland? Of wilt u uw keuken beperken tot slechts het koken van eten? Kies ik voor een hoekopstelling of wil ik liever een L-keuken? De mogelijkheden van uw nieuwe keuken in Oss en omgeving zijn eindeloos te noemen. Heerkens Keukens neemt u bij de hand en laat u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Onder keukens vindt u diverse stijlen voor uw keuken. U kunt keuken inspiratie verkrijgen voor:

  • Landelijke keukens;
  • Klassieke keukens;
  • Moderne keukens.

Bezoek úw keukenzaak in regio Oss

Heeft u een ander ontwerp in gedachten? In onze showroom staan al onze maatwerk keukens gepresenteerd. Als keukenspecialist heten wij u van harte welkom in onze showroom voor een bezoek. Maak direct een afspraak via contact. In een korte tijd verkrijgt u dan een ontwerp, passend bij al uw wensen.

Uw keuken kopen bij Heerkens Keukens

Wij kennen een jarenlange ervaring in het vervaardigen van ambachtelijke keukens. Met Heerkens Keukens kiest u voor iets dat volledig bij u past, voor degene die echt iets moois wil. Hoewel wij kleinschalig zijn, kunt u rekenen op grootse betrokkenheid. Één aanspreekpunt dat u volledig voorziet van service en nazorg.

Informatie over dé keukenspecialist

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Wilt u graag een nieuwe keuken laten plaatsen in de omgeving van Oss, Heesch, Uden of Den Bosch? Neem contact op voor de diverse mogelijkheden. Op Facebook vindt u alvast diverse keukens die wij hebben geplaatst bij klanten. Ideaal om u al een klein beetje warm te laten maken!

Bezoek onze showroom voor een impressie !

Molenhoeven 44, 5472 PZ Loosbroek

Advies nodig?

Plan hier direct uw afspraak!

AFSPRAAK INPLANNEN
Nostalgische keuken | Heerkens

Top-Merken keukenapparatuur