Keukens Oss

Voor iedereen die écht iets moois wil

Uw nieuwe keuken in regio Oss laat u maken door Heerkens Keukens. Wij zijn dé specialist in het vervaardigen van uw keuken op maat. Gevestigd in Loosbroek luisteren wij aandachtig naar wat u als klant daadwerkelijk wilt. Zo maakt Heerkens Keukens het mogelijk om voor iedereen zijn droomkeuken te realiseren.

Een keuken met kookeiland

Wilt u een keuken met kookeiland? Of wilt u uw keuken beperken tot slechts het koken van eten? Kies ik voor een hoekopstelling of wil ik liever een L-keuken? De mogelijkheden van uw nieuwe keuken in Oss en omgeving zijn eindeloos te noemen. Heerkens Keukens neemt u bij de hand en laat u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Onder gerealiseerde projecten vindt u diverse stijlen voor uw keuken. U kunt keuken inspiratie verkrijgen voor:

  • Greeploze keukens;
  • Landelijke keukens;
  • Moderne keukens;
  • Nostalgische keukens.

Bezoek úw keukenzaak in regio Oss

Heeft u een ander ontwerp in gedachten? In onze showroom staan al onze maatwerk keukens gepresenteerd. Als keukenspecialist heten wij u van harte welkom in onze showroom voor een bezoek. Maak een afspraak via contact. In een korte tijd verkrijgt u dan een ontwerp, passend bij al uw wensen.

Uw keuken kopen bij Heerkens Keukens

Nabij Oss kennen wij een jarenlange ervaring in het vervaardigen van ambachtelijke keukens. Met Heerkens Keukens kiest u voor iets dat volledig bij u past, voor degene die echt iets moois wil. Hoewel wij kleinschalig zijn, kunt u rekenen op grootse betrokkenheid. Één aanspreekpunt dat u volledig voorziet van service en nazorg.

Informatie over dé keukenspecialist

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Wilt u graag een nieuwe keuken laten plaatsen in de omgeving van Oss, Heesch, Uden of Den Bosch? Neem contact op voor de diverse mogelijkheden. Op Facebook vindt u alvast diverse keukens die wij hebben geplaatst bij klanten. Ideaal om u al een klein beetje warm te laten maken.

Bezoek onze showroom voor een impressie!

Molenhoeven 44, 5472 PZ Loosbroek

Advies nodig?

Plan hier direct uw afspraak!

AFSPRAAK INPLANNEN
Nostalgische keuken | Heerkens

Top-Merken keukenapparatuur