Keukens Berlicum

Voor iedereen die écht iets moois wil

Ziet u zichzelf al in een nieuwe keuken staan? Droomt u van een keuken die u volledig naar eigen wens heeft samengesteld? Bij Heerkens Keukens kunt u terecht voor maatwerk keukens in de regio Berlicum. Onder keukens vindt u diverse keukens op maat in de volgende stijlen:
  • Landelijk;
  • Modern;
  • Klassiek.

Van moderne kookstudio’s tot nostalgische kookruimtes, Heerkens Keukens is úw keukenspecialist in de omgeving van Berlicum. Wij luisteren aandachtig naar u als klant. Als geen ander weten wij dat er vele keuzes te maken zijn. Kies ik voor een greeploze keuken? Wil ik veel details laten terugkeren? Combineer uw voorkeuren met Heerkens Keukens. Maak uw voorkeuren kenbaar aan Heerkens Keukens door het maken van een afspraak in onze showroom. Zo bent u in ieder geval gewaarborgd van professioneel advies. Wij begeleiden u graag in het krijgen van uw keuken op maat.

Ambachtelijke keuken naar uw wensen

Afhankelijk van uw voorkeuren kiest u voor een keukenstijl. U kunt onder andere denken aan de volgende stijlen:

  • Klassieke keukens;
  • Moderne keukens;
  • Landelijke / Nostalgische keukens.

Door gericht mee te denken, wordt er niets aan het toeval overgelaten. Keukenapparatuur, aparte details, het design: met een ruime ervaring van meer dan veertig jaar zijn wij klein in omvang, maar groot in betrokkenheid. Samen met onze specialisten kiest u voor de gewenste keukenstijl, keukenapparatuur én een ontwerp op maat.

Vervaardiging keuken op maat

Met Heerkens Keukens kiest u voor dé keukenspecialist in regio van Berlicum. Wij staan voor een lange levensduur van uw keuken met het gebruik van hoogwaardige materialen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan hooggeperst hout, geleiders en twee componenten lak. Eveneens kunt u bij ons rekenen op een uitstekende service en nazorg met één aanspreekpunt. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke relatie met klanten. Heerkens Keukens laat u voelen dat u niet zomaar een apart nummertje bent.

Bezoek onze showroom nabij Berlicum

Wij hebben een ruime showroom in Loosbroek waar u terecht kunt voor een deskundig advies. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en krijg uw keuken op maat in de omgeving van Berlicum. Om alvast kennis te maken diverse gerealiseerde keukens, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Neemt u gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Nostalgische keuken | Heerkens

TopMerken keukenapparatuur