Keukens Nistelrode

Wij denken mee, geven passend advies én ontwerpen uw keuken in regio Nistelrode. Zo maakt Heerkens Keukens het verkrijgen van uw droomkeuken mogelijk. Resultaat: een nieuwe keuken volledig conform uw wensen; u bepaalt zelf hoe uw keuken eruit komt te zien. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom voor het ontdekken van de mogelijkheden.

Plan direct een adviesgesprek in.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw greeploze droomkeuken.

  • Uit eigen werkplaats
  • Volledig maatwerk
  • Geheel naar wens samen te stellen
Afspraak plannen

Nostalgische kookruimte of moderne kookstudio

Wij luisteren naar u. Ieder apart detail wordt meegenomen in het ontwerp. Samen wordt er gekozen voor:

  • Hét perfecte design;
  • Dé juiste kleuren;
  • Dé gewenste materialen.

Met al uw eisen/wensen houden wij rekening. Heerkens Keukens is dé expert in het maken van ambachtelijke keukens op maat in Nistelrode en omgeving. Een nostalgische kookruimte of toch een moderne kookstudio? Passend bij uw wensen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een landelijke, moderne of nostalgische keuken.

Werkwijze keuken op maat

Met een afspraak in onze showroom oriënteert u zich perfect op de mogelijkheden. Op basis hiervan komen wij bij u langs en meten wij de situatie op. Vervolgens verkrijgt u een passend ontwerp bij uw wensen en de bijbehorende offerte. Gaat u akkoord? Uw keuken op maat wordt geproduceerd in onze fabriek. Nadat uw keuken klaar is, gaan onze specialisten aan de slag met het demonteren van uw oude keuken én het monteren van uw nieuwe keuken. Resultaat: een unieke keuken die uitstekend past in uw huis in Nistelrode.

Het resultaat: een unieke keuken die volledig past in uw huis!

Kom langs in onze showroom

Maak vrijblijvend een afspraak door een mail te sturen naar info@wimheerkenskeukens.nl of te bellen naar: 0413-22988. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen en geven u graag een passend advies. Gevestigd in Loosbroek staan wij voor keukens op maat in Nistelrode, HeeschGeffenOss en omgeving. Heerkens Keukens levert kwaliteit en laat dit al zien in de eerste kennismaking naar u toe.