Keukens Schijndel

In de omgeving van Schijndel kunt u uitstekend bij Heerkens Keukens terecht voor ambachtelijke keukens. Aan de hand van uw voorkeuren leveren wij een maatwerk keuken op. Houdt u van een strakke uitstraling, of heeft u liever een keuken die een nostalgische sfeer uitstraalt? Bij Heerkens Keukens vindt u de volgende typen keukens:

  • Greeploos;
  • Landelijk;
  • Modern;
  • Nostalgisch.

Plan direct een adviesgesprek in.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw greeploze droomkeuken.

  • Uit eigen werkplaats
  • Volledig maatwerk
  • Geheel naar wens samen te stellen
Afspraak plannen

Heerkens Keukens luistert naar u

Als keukenspecialist in de regio van Schijndel luisteren wij aandachtig naar u. De kleur, het materiaal, gewenste maten of een apart detail: u roept, wij denken mee. Op basis van het gesprek gaan wij hierna aan de slag. Heerkens Keukens levert een ontwerp op, zodat u uw beoogde keuken in beeld heeft. Na akkoord produceren wij de keuken in eigen fabriek, om vervolgens op afspraak de keuken te monteren. Resultaat: een unieke keuken in uw omgeving!

De keukenapparatuur die u kiest, hangt volledig af van uw kookstijl. De gekozen apparaten dragen dan ook bij aan de sfeer die u wilt uitstralen. Kiest u voor Heerkens Keukens? Wij adviseren u graag over keukenapparatuur. Zo krijgt u een keuken die volledig bij u past.

Krijg keuken inspiratie in onze showroom

Onder keukens krijgt u een goed beeld van al uw mogelijkheden. Hier vindt u diverse keukens die wij hebben gerealiseerd voor klanten. U vindt hier ook specifieke modellen die u kunt terugvinden in de showroom. Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten om te kijken wat er mogelijk is. U vindt onze showroom in Loosbroek. Op korte afstand van Schijndel zijn wij dé specialist voor uw keuken!

Volgt u Heerkens Keukens al op Facebook? Blijf op de hoogte van nieuwe realisaties/keukens en andere nieuwtjes door ons te volgen. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.