Keukens Uden

Met oog voor detail bent u voor uw nieuwe keuken aan het juiste adres bij Heerkens Keukens in regio Uden. Wij begrijpen dat u een nieuwe leefkeuken wilt. Het liefst een keuken waar u nog jaren van kunt genieten. Wij hebben al vele maatwerkkeukens mogen realiseren voor onze klanten in Uden, VeghelOss en Eindhoven. Wie weet mogen wij ons binnenkort in uw keukenproject vastbijten.

Plan direct een adviesgesprek in.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw greeploze droomkeuken.

  • Uit eigen werkplaats
  • Volledig maatwerk
  • Geheel naar wens samen te stellen
Afspraak plannen

Uw eigen keuken ontwerpen én kopen

In de omgeving van Uden maakt Heerkens Keukens ambachtelijke keukens in diverse woonstijlen. Er kan onder andere gedacht worden aan moderne, klassieke en landelijke keukens. Met een beetje hulp kunt u bij ons kiezen voor:

  • Verschillende keukenstijlen en kleuren;
  • Alle functies en gewenste keukenapparaten;
  • Vooraf een passend ontwerp, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Persoonlijk advies op maat

Vakmanschap en inspiratie staan bij Heerkens keukens hoog in het vaandel. Bovendien bent u verzekerd van een persoonlijk advies op maat om uw keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan via een bezoek in onze showroom, online, telefonisch of bij u thuis. Vanzelfsprekend respecteren wij in onze showroom, bij u thuis én bij het inmeten, leveren en monteren van uw keuken en/of badkamer alle veiligheidsvoorschriften.

U verkrijgt bij ons exclusiviteit

Wij streven naar exclusiviteit. U kunt daarom bij Heerkens Keukens rekenen op de beste materialen. U kunt dan onder andere denken aan hooggeperst hout, geleiders en twee componenten lak. Om alvast wat mogelijkheden te bekijken, kunt u terecht onder gerealiseerde projecten. Voor een totale impressie van onze keukens kunt u het beste een afspraak maken in onze showroom. In een gesprek gaan wij dieper in op uw wensen en zorgen we ervoor dat u de keuken verkrijgt die u altijd al heeft willen hebben in Uden.

Na afloop van het eerste gesprek zullen wij de locatie bij u thuis opmeten. Zo verkrijgt u een advies dat bij u en uw woning past. Aan de hand hiervan gaat Heerkens Keukens aan de slag en verkrijgt u de keuken die u verdient.

Breng Heerkens Keukens een bezoekje

Heeft u professioneel advies voor uw keuken nodig? Bent u gewoon op zoek naar dé specialist in keuken regio Uden, Veghel, Oss of Eindhoven? Bezoek onze showroom in Loosbroek. Gevestigd op Molenhoeven 44 hebben wij een uitgebreide showroom, geopend van 09:30 tot 16:00 op doordeweekse dagen. Daarnaast kunt u op onze Facebookpagina terecht voor een impressie van de mogelijkheden. Alvast tot ziens in onze showroom.