Keukens Best

 

Verkrijg een échte smaakmaker in huis met Heerkens Keukens. Wij staan voor het vervaardigen van ambachtelijke keukens op maat in omgeving Best. Hierbij staat kwaliteit centraal. Zo kunt u bij ons rekenen op materiaal van de hoogste kwaliteit. Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld hooggeperst hout, geleiders en tweecomponentenlak.

Plan direct een adviesgesprek in.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw greeploze droomkeuken.

  • Uit eigen werkplaats
  • Volledig maatwerk
  • Geheel naar wens samen te stellen
Afspraak plannen

Ambachtelijke keuken op maat in Best

Wij begrijpen dat een keuken op maat vakwerk vereist. Professionaliteit, vakmanschap én kwaliteit zijn kenmerkend voor onze organisatie. Keer op keer weten wij de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door actief naar ze te luisteren. Maak direct een afspraak met één van onze specialisten en laat uw wensen inventariseren:

  • Gewenste keukenstijl; modern, landelijk, nostalgisch of greeploos.
  • Keukenapparaten; onder andere koelkasten, magnetrons en vaatwassers.
  • Kleine aparte details; klinken, kleuren en meer.

Werkwijze keuken op maat

Met een afspraak in onze showroom oriënteert u zich perfect op de mogelijkheden. Op basis hiervan komen wij bij u langs en meten wij de situatie op. Vervolgens verkrijgt u een passend ontwerp bij uw wensen en de bijbehorende offerte. Gaat u akkoord? Uw keuken op maat wordt geproduceerd in onze fabriek. Nadat uw keuken klaar is, gaan onze specialisten aan de slag met het demonteren van uw oude keuken én het monteren van uw nieuwe keuken. Resultaat: een unieke keuken die uitstekend past in uw huis in Best. Het resultaat: een unieke keuken die volledig past in uw huis!

Impressie mogelijkheden

Maak direct een afspraak in onze showroom om al uw wensen te laten inventariseren. Vervolgens komen wij bij u langs om de situatie op te meten. Na akkoord van het ontwerp en de offerte gaan wij aan de slag met het produceren van de keuken. Resultaat: na oplevering staat er een keuken in uw huis die voldoet aan al uw wensen.

Onder keukens krijgt u alvast een kleine impressie van onze mogelijkheden. Via Facebook kunt u eveneens vervaardigde keukens op locatie vinden. Wij heten u van harte welkom bij Heerkens Keukens, uw keukenspecialist in omgeving Best!