Keukens Den Dungen

Op korte rijafstand van Den Dungen heten wij u van harte welkom in de showroom van Heerkens Keukens. Uw keuken is het centrale middelpunt thuis. Het is dé plek waar u kookt en waar het huishouden samenkomt om gezellig te eten. Om alles uit uw keuken te halen, en zodoende uw droomkeuken te realiseren, helpen wij u graag. Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken in Den Dungen.

Plan direct een adviesgesprek in.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw greeploze droomkeuken.

 • Uit eigen werkplaats
 • Volledig maatwerk
 • Geheel naar wens samen te stellen
Afspraak plannen

Een kookruimte op basis van uw wensen

U heeft diverse mogelijkheden voor uw nieuwe keuken. Gaat u voor een kookeiland of wilt u liever een authentieke keuken? Als keukenspecialist in regio Den Dungen maken wij de mogelijkheden voor uw keuken eindeloos. Wij realiseren maatwerk op basis van uw wensen en voorkeuren:

 • Keukenontwerp op maat;
 • Gewenste keukenstijl, in combinatie met de juiste kleuren;
 • Passende keukenapparaten en functies.

Na oplevering verkrijgt u met andere woorden een keuken die volledig aansluit op uw behoeften. Dit zorgt ervoor dat Heerkens Keukens bij uitstek dé specialist is voor uw keuken in de omgeving van Den Dungen.

Ontwerp en bouw van exclusieve keuken

Wij bieden een jarenlange ervaring als keukenspecialist. Mede hierdoor kunnen wij zorg dragen voor een lange levensduur van uw keuken, vervaardiging van uw keuken met hoogwaardige materialen én een uitstekende nazorg. Kiest u voor Heerkens Keukens? Dan realiseren wij uw nieuwe keuken op basis van het volgende stappenplan:

 1. Afspraak in onze showroom om uw wensten te inventariseren;
 2. Afspraak op locatie om uw huidige keuken op te meten;
 3. Keukenontwerp conform wensen en voorkeuren;
 4. Demontage oude keuken;
 5. Realisatie van uw nieuwe droomkeuken.

Uw keuken op maat in Brabant

Wilt u alles uit uw keuken halen en bent u woonachtig in regio Den Dungen? Bezoek dan eens Heerkens Keukens. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u via onze pagina op Facebook. Onze medewerkers heten u van harte welkom in onze showroom. Alvast tot ziens in Loosbroek.