Landelijke moderne keuken

In een landelijke, moderne keuken worden warme, klassieke elementen vaak gecombineerd met moderne details. Denk bijvoorbeeld aan strakke lijnen of de combinatie van zwart en wit. En de modernste apparatuur mag natuurlijk ook niet ontbreken in uw keuken, voor ultiem kookgemak.

Plan direct een adviesgesprek in.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw greeploze droomkeuken.

  • Uit eigen werkplaats
  • Volledig maatwerk
  • Geheel naar wens samen te stellen
Afspraak plannen

Ambachtelijk gemaakt

Heerkens Keukens is al sinds 1979 gevestigd in Loosbroek. Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat daardoor heel goed in staat is om goed naar u te luisteren en al uw wensen in onze ontwerpen te verwerken. Alle keukens worden op ambachtelijke wijze in onze eigen fabriek gemaakt met alleen de beste materialen.

Bekijk onze landelijke moderne keukens in onze showroom

In onze uitgebreide showroom vindt u een groot aantal modellen voor landelijke, moderne keukens waardoor u zich kunt laten inspireren. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen bij ons in Loosbroek.

Uw wensen staan centraal

Een landelijke, moderne keuken kan op veel verschillende manieren gerealiseerd worden. Door heel goed naar uw wensen te luisteren en u bij te staan met advies dat gebaseerd is op onze jarenlange ervaring, komen we samen tot een uniek ontwerp voor uw nieuwe droomkeuken.

Werkwijze Heerkens Keukens

  • U komt langs in onze showroom, waar u alvast wat inspiratie kunt opdoen en wij u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden.
  • Vervolgens maken we een afspraak met u om bij u thuis de situatie op te meten en uw wensen te bespreken. Waar nodig geven wij u uiteraard advies.
  • Op basis daarvan maken wij een ontwerp en een offerte
  • Wanneer u akkoord gaat, starten wij de productie van uw droomkeuken in onze werkplaats
  • Tot slot maken we een afspraak voor het plaatsen van de nieuwe keuken, en eventueel het demonteren van uw oude keuken.

Landelijke moderne keuken kopen

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een landelijke moderne keuken of wilt u graag een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder