Zwarte greeploze keuken

Bent u op zoek naar een zwarte greeploze keuken? Kom kijken bij Heerkens Keukens en ontdek alle mogelijkheden! Greeploze keukens hebben veel voordelen. Ze ogen veel ruimtelijker dan keukens met handgrepen, ze zijn makkelijk schoon te maken en men stoot zich niet meer aan uitstekende delen.

Plan direct een adviesgesprek in.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw greeploze droomkeuken.

  • Uit eigen werkplaats
  • Volledig maatwerk
  • Geheel naar wens samen te stellen
Afspraak plannen

Voordelen van een zwarte semi-greeploze keuken

Het voordeel van een semi-greeploze keuken ten opzichte van een greeploze keuken, is dat de kastjes en lades niet met een push-to-opensysteem geopend hoeven te worden, maar met de bijna onzichtbare grepen. Zo voorkomt u vingerafdrukken op de lades en de hoeken van de kastjes. U geniet dan toch van een mooie, strakke keuken met een rustige uitstraling zonder uitstekende handgrepen.

Bij het sluiten van de semi greeploze kasten en lades is het prettig als hier niet al teveel geluid bij komt kijken. U zult het wel herkennen: vooral als u haast heeft is er de kans dat u de lade of het kastje iets te hard dicht duwt, waardoor ze met een doffe klap sluiten. Met de Soft Motion techniek wordt dit voorkomen. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat lades en kasten zacht en geruisloos sluiten. Dit voorkomt ook nog eens beschadigingen aan uw keuken.

Zwarte greeploze keuken

Bij een greeploze keuken zijn de grepen nagenoeg onzichtbaar omdat er gewerkt wordt met greeplijsten of met een push-to-opensysteem. Bij greeplijsten zijn het holtes die zijn aangebracht worden boven de kasten en lades, waardoor ze toch gemakkelijk open te trekken zijn. Bij een push-to-opensysteem moet je drukken op de kasten om deze te openen.

U kunt kiezen voor greeplijsten in edelstaal, of in de kleur van de keuken zelf. Greeplijsten in edelstaal zullen zorgen voor een subtiele onderbreking van het strakke karakter van de keuken. Met greeplijsten in de kleurstelling van de kastjes en lades voorkomt u dit, en zullen ze meer opgaan in het geheel.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle opties die wij bieden voor een zwarte greeploze keuken? Neemt u dan snel contact met ons op of plan een afspraak. Wij vertellen u er graag alles over.