Werkwijze

Een nostalgische kookruimte of toch liever een luxe, maar moderne kookstudio? Bij Heerkens Keukens is alles mogelijk, en het mooie is dat รบ bepaalt hoe uw keuken eruit komt te zien.

Vanaf de eerste afspraak zult u ervaren dat er naar u wordt geluisterd. Kleur, design, materialen, maten, een apart detail: u roept, Heerkens Keukens denkt mee, geeft advies en ontwerpt uw droomkeuken. Combineer uw wensen en eisen met de ervaring en visie van Heerkens Keukens en u zult versteld staan van het resultaat. Heerkens Keukens staat garant voor een unieke keuken die als geen ander past in uw woning.

Stappenplan

Voor het realiseren van uw keuken werkt Heerkens Keukens in stappen:

  • Het maken van een afspraak: u komt langs in onze showroom. Wij zijn geopend van di t/m vrijdag van 9:30 t/m 16:00 uur en zaterdag van 10:00 t/m 16:00. wij zijn Wij zijn op afspraak ook buiten onze reguliere openingstijden voor u geopend.
  • Klantbezoek: wij komen langs bij u op afspraak om uw wensen te bespreken. Vervolgens meten wij de situatie op en geven wij een passend advies.
  • Ontwerp + Offerte: u verkrijgt een ontwerp van de toekomstige situatie inclusief offerte.
  • Productie: Na akkoord produceren wij de keuken in eigen fabriek met de beste materialen.
  • Demonteren + Monteren: op afspraak wordt uw oude keuken gedemonteerd (indien afgesproken) en uw nieuwe keuken gemonteerd.

Resultaat: een unieke keuken die opgeleverd wordt aan de hand van uw wensen!

TopMerken keukenapparatuur