Keukens Vinkel

Als keukenspecialist in de omgeving van Vinkel kunt u uitstekend bij ons terecht voor een nieuwe keuken. U vindt bij Heerkens Keukens een ruime selectie van diverse typen keukens. Met een ruime ervaring van meer dan veertig jaar staan wij voor het leveren van kwaliteit en het vervaardigen van keukens op maat. Onder keukens vindt u de volgende keukenstijlen:
 
  • Moderne keukens;
  • Landelijke / nostalgische keukens;
  • Greeploze keukens.

Plan direct een adviesgesprek in.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw greeploze droomkeuken.

  • Uit eigen werkplaats
  • Volledig maatwerk
  • Geheel naar wens samen te stellen
Afspraak plannen

Een keuken conform uw wensen

Met een nieuwe keuken straalt u een andere sfeer uit. Wij denken gericht met u mee. Een greeploos kastje, vergrote maten of een apart detail: Heerkens Keukens denkt mee, geeft een passend advies én ontwerpt vervolgens uw keuken op maat in regio Vinkel.

Keukenopstelling op maat

Maak een afspraak in onze showroom door contact met ons op te nemen. U bent dan gewaarborgd van een deskundig advies dat past bij uw wensen. Onder keukens krijgt u alvast een kleine impressie van de mogelijkheden. In de showroom kunt u terecht voor het totale aanbod. Wij vertellen u in de showroom graag over de mogelijkheden. Heerkens Keukens laat niets aan het toeval over. Met persoonlijke aandacht vervaardigen wij uw maatwerk keuken.

Moderne kookstudio of nostalgische kookruimte

Wij hebben een sterke naam opgebouwd in het vervaardigen van keukens op maat in de omgeving van Vinkel, Heesch, Oss en aanliggende plaatsen. Een keuken kopen doet u niet zomaar. Een doordachte dient u te maken. Wil ik liever een moderne kookstudio als middelpunt van het huis? Of kies ik toch liever voor een landelijke of nostalgische kookruimte? Heerkens Keukens begeleidt u graag en zorgt ervoor dat u dé droomkeuken krijgt die u verdient.

Bezoek onze keukenwinkel in regio Vinkel

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak in de showroom. U kunt ons eveneens volgen op Facebook om alvast kennis met ons te maken.