Keukens Greeploos

Wilt een greeploze keuken? Kom kijken bij Heerkens Keukens! Wij laten u met alle plezier de mogelijkheden op dit gebied zien. De greeploze keuken is een echte trend. Hij wordt vooral toegepast bij keukens in een moderne of minimalistische stijl. Het geeft een strakke uitstraling en maakt uw keuken elegant.

Plan direct een adviesgesprek in.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw greeploze droomkeuken.

  • Uit eigen werkplaats
  • Volledig maatwerk
  • Geheel naar wens samen te stellen
Afspraak plannen

Voordelen greeploze keuken

Maar naast de rustige, strakke uitstraling heeft een greeploze keuken nog veel meer (praktische) voordelen:

  • Het is erg makkelijk schoon te maken
  • U stoot zich niet meer aan uitstekende handgrepen
  • De keuken oogt ruimtelijker.

Maar hoe maakt u de kastjes makkelijk open zonder handgrepen? Hiervoor zijn verschillende oplossingen.

Tip-on techniek

Een echt greeploze keuken wordt uitgevoerd met de zogenaamde tip-on techniek. Dit maakt ook greeplijsten overbodig, want de kastjes en laden worden geopend door er zachtjes tegenaan te duwen. Het schoonmaken is daarbij ook nog eens een fluitje van een cent: er zijn geen richeltjes of openingen waarin eventuele kruimels of stof kunnen vallen en met één beweging veegt u vingerafdrukken en vlekken van het oppervlak.

Greeplijsten

U kunt ook kiezen voor greeplijsten. Dit zijn een soort holtes die tussen de lades en de kastjes worden aangebracht, waardoor u ze gemakkelijk open kunt trekken. De greeplijsten kunnen uitgevoerd worden in edelstaal, maar ook in de kleur van de keuken zelf. Met edelstaal wordt de strakke uitstraling van de keuken enigszins doorbroken, maar met greeplijsten in dezelfde kleur als de keuken zelf, gaan deze meer in de keuken op.

Contact

U kunt binnen de reguliere openingstijden terecht in onze showroom op dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 16.00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00, maar daarbuiten kunt u ook op afspraak bij ons terecht. Neem voor meer informatie over greeploze keukens contact met ons op, of plan een afspraak!