Nostalgische keuken

Wie nostalgische keukens zegt, zegt gezelligheid. Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor strakke keukens, in zwart en wit uitgevoerd. Dit zorgt voor een luxe, opgeruimde ambiance maar wie meer van kleur en knus houdt, kiest voor een nostalgische keuken en handgemaakte keukens. Deze hebben vaak veel sierlijke details zoals mooie handgrepen. Nostalgische keukens worden de laatste tijd steeds vaker geplaatst en nemen toe in populariteit

Plan direct een adviesgesprek in.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw greeploze droomkeuken.

  • Uit eigen werkplaats
  • Volledig maatwerk
  • Geheel naar wens samen te stellen
Afspraak plannen

Nostalgische keukens met stijlvolle details

De nostalgische keukens en handgemaakte keukens zien eruit zoals de keukens van vroeger. De stijlvolle details zijn vaak geïnspireerd op vervlogen jaren. De warmte van het fornuis waarin appeltaart wordt gebakken.. ah, oude tijden herleven! Heerkens is specialist in de nostalgische keuken en we mogen onszelf inmiddels wel expert noemen in het oproepen van nostalgie. In welke mate u het gevoel van vroeger wil terugbrengen, wordt tijdens het adviesgesprek besproken.

U kunt kiezen voor een compleet nostalgische keuken, een moderne keuken met een nostalgische uitstraling en alles daartussenin. Kom gerust eens kijken in onze showrooms met een ruim aanbod aan nostalgische keukens en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Weet u al de exacte afmetingen van uw toekomstige keuken? Maak dan zeker een afspraak zodat onze adviseurs direct aan de slag kunnen met een ontwerp. Met behulp van ons ontwerp neemt u alvast een kijkje in uw toekomstige keuken!

Afspraak voor uw nostalgische keuken

Wilt u een luxere sfeer uitstralen met een nostalgische keuken? Of juist een unieke uitstraling? Maak een afspraak om zich vrijblijvend te laten informeren. Er is veel mogelijk bij de realisatie van uw droomkeuken. U kunt bijvoorbeeld denken aan de keuze van de juiste keukenapparatuur. Heerkens Keukens staat u bij in het ontwerp en de bouw van uw nostalgische keuken!

Via Facebook kunt u zich alvast een beetje warm maken voor de vele mogelijkheden die wij bieden. Hier staan namelijk diverse projecten die bij klanten zijn gerealiseerd. Uiteraard zijn wij hier zeer trots op!