Keukens Erp

Op korte rijafstand van Erp presenteert keukenspecialist Heerkens Keukens een passend aanbod aan keukens in verschillende stijlen. Wilt u een moderne keuken voorzien van alle actuele gemakken? Kiest u liever een authentieke keuken voor nostalgische herinneringen? Als specialist in keukens helpen wij u verder in de omgeving van Erp. Conform uw wensen en voorkeuren gaan wij aan de slag voor de bouw van een maatwerk keuken. Benieuwd? Plan dan een afspraak bij ons op locatie in.

Plan direct een adviesgesprek in.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw greeploze droomkeuken.

  • Uit eigen werkplaats
  • Volledig maatwerk
  • Geheel naar wens samen te stellen
Afspraak plannen

Vervaardiging van uw droomkeuken

Wij houden nadrukkelijk rekening met uw wensen en voorkeuren bij de bouw van uw nieuwe keuken. Zo kiest u zelf uw keukenblad, -deurtjes en -kasten uit. Bovendien heeft u keuze uit verschillende keukenstijlen. Gedacht kan worden aan landelijk, modern en klassiek. Uiteraard kunt u deze voorzien van kleuren die u mooi vindt. Verder vindt u bij Heerkens Keukens zowel A als opkomende merken om uw keuken te voorzien van passende keukenapparaten. Kortom, met behulp van onze specialisten verkrijgt u uw keuken op maat in regio Erp.

In stapjes naar uw keuken

Kiest u voor Heerkens Keukens? Dan kunt u rekenen op een duidelijke én transparante werkwijze. Kort gezegd omslaat onze werkwijze het volgende stappenplan:

  • Geef ons een belletje voor het maken van een afspraak op onze locatie. Wij kunnen hierdoor eenvoudig uw wensen inventariseren.
  • Zijn uw wensen bij onze medewerkers bekend? Dan komen wij bij u thuis langs om uw huidige keuken op te meten.
  • Na het opmeten van uw huidige keuken én het inventariseren van uw wensen, maken wij een passend keukenontwerp.
  • Akkoord met het keukenontwerp? Dan plannen wij een afspraak in voor het demonteren van uw huidige keuken.
  • Na demontage van uw oude keuken realiseren wij uw nieuwe droomkeuken. Resultaat: een droomkeuken waar u nog jarenlang van geniet.

Uw maatwerk keuken kopen bij Heerkens

Nabij Erp kennen wij een jarenlange ervaring in het vervaardigen van ambachtelijke keukens op maat. Met Heerkens Keukens kiest u voor iets dat volledig bij u past, voor degene die echt iets moois wil. Hoewel wij kleinschalig zijn, kunt u rekenen op grootse betrokkenheid. Één aanspreekpunt dat u volledig voorziet van service en nazorg.

Bezoek op uw gemak onze showroom

Bent u op zoek naar dé specialist in keuken en woont u in de omgeving van Erp, Veghel of Uden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij heten u van harte welkom in onze showroom. Om kennis te maken met Heerkens Keukens, kunt u alvast terecht op onze Facebookpagina.