Moderne keuken | Heerkens keukens

Moderne keuken foto’s

Bestudeer de foto’s passende bij deze smaak en laat u zich verrassen door de strakke afronding, de passende kleuren én de integratie van de opstelling in het interieur van het huis. Wij denken actief met u mee en meten uw huidige situatie thuis op. Bij oplevering van de moderne keuken op maat heeft u een keuken met:

  • De beste materialen (hooggeperst hout, geleiders en twee componenten lak);
  • Service en nazorg.

Indien gewenst demonteren wij uw oude keuken, zodat u volledig ontzorgd wordt. Servicegericht en kwaliteit: Heerkens Keukens zorgt voor een droomkeuken waar u jarenlang van kunt genieten!

Showroom

Het is belangrijk dat u zich volledig laat informeren over de mogelijkheden van een keuken op maat. Een groter aanbod van moderne keukens vindt u onder keuken inspiratie. Tevens kunt u voor een totale impressie van alle mogelijkheden onze showroom bezoeken. Door het maken van een afspraak informeren wij u over de mogelijkheden en heeft u inzicht in diverse opstellingen. Voor het bezoeken van de showroom kunt u contact met ons opnemen.

Volg u Heerkens Keukens al op Facebook? Door ons te volgen op Facebook maakt u alvast kennis met diverse projecten die wij hebben opgeleverd in het verleden in de regio Loosbroek. Hier zijn wij zeer trots op!