Nostalgische keuken

Combineer de warmte en gezelligheid van vroeger met hedendaagse functionaliteit door een nostalgische keuken op maat. Deze prachtige keukenstijl is voor het oog klassiek, misschien zelfs bijna ouderwets. Als woonkeuken raden wij nostalgische keukens ten zeerste aan. Voor een grotere impressie van de mogelijkheden kunt u verder kijken onder keuken inspiratie. Het complete aanbod van maatwerk keukens vindt u in onze showroom. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Plan direct een adviesgesprek in.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw greeploze droomkeuken.

  • Uit eigen werkplaats
  • Volledig maatwerk
  • Geheel naar wens samen te stellen
Afspraak plannen

Landelijke keuken

Een nostalgische keuken kent meerdere namen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een boeren keuken of een landelijke keuken. Bij Heerkens Keukens kunt u erop rekenen dat u een keuken op maat verkrijgt. Wij luisteren aandachtig naar u en zorgen ervoor dat de keuken een nostalgische sfeer uitstraalt. Enkele onderdelen die deze sfeer juist uitstralen:

  • Koperen knoppen;
  • Koperen grepen;
  • Houten keukendeurtjes.

Een belangrijk element van de nostalgische keuken is hout. Het materiaal zorgt ervoor dat uw keuken karakter krijgt. Heerkens Keukens maakt gebruik van de beste materialen om een unieke uitstraling te bewerkstelligen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan hooggeperst hout. Door de warme uitstraling zult u zich direct thuis voelen in uw woonkeuken.

Nostalgische keuken en handgemaakte keukens met stijlvolle details

De nostalgische keukens en handgemaakte keukens zien eruit zoals de keukens van vroeger. De stijlvolle details zijn vaak geïnspireerd op vervlogen jaren. De warmte van het fornuis waarin appeltaart wordt gebakken.. ah, oude tijden herleven! Heerkens is specialist in de nostalgische keuken en we mogen onszelf inmiddels wel expert noemen in het oproepen van nostalgie. In welke mate u het gevoel van vroeger wil terugbrengen, wordt tijdens het adviesgesprek besproken.

U kunt kiezen voor een compleet nostalgische keuken, een moderne keuken met een nostalgische uitstraling en alles daartussenin. Kom gerust eens kijken in onze showrooms met een ruim aanbod aan nostalgische keukens en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Weet u al de exacte afmetingen van uw toekomstige keuken? Maak dan zeker een afspraak zodat onze adviseurs direct aan de slag kunnen met een ontwerp. Met behulp van ons ontwerp neemt u alvast een kijkje in uw toekomstige keuken!

Afspraak voor uw nostalgische keuken

Wilt u een luxere sfeer uitstralen? Of juist een unieke uitstraling? Maak een afspraak om zich vrijblijvend te laten informeren. Er is veel mogelijk bij de realisatie van uw droomkeuken. U kunt bijvoorbeeld denken aan de keuze van de juiste keukenapparatuur. Heerkens Keukens staat u bij in het ontwerp en de bouw van uw nostalgische keuken!

Via Facebook kunt u zich alvast een beetje warm maken voor de vele mogelijkheden die wij bieden. Hier staan namelijk diverse projecten die bij klanten zijn gerealiseerd. Uiteraard zijn wij hier zeer trots op!